Hvorfor

Hvorfor du vil have sparring nu

Fordi du ønsker at leve optimalt – du vil ikke forspilde eet minut længere. Du vil leve stærkt og meningsfuldt, der er så meget du vil nå at opleve i dette liv. Du har besluttet at det er stop med:

at arbejdet fylder det meste, at please din chef og din kone og glemme dig selv, at rødvinsmaven knap kan komme ind bag rattet, aldrig at have tid til en hyggeaften med gutterne, ikke mere at have den nære og sjove kontakt med børnene, at vågne energiforladt om morgenen, at ha´ passionsløs sex, at gentage det samme mønster med din nye kæreste …

… og du er ikke bange for at få en feminin, impatisk og handlekraftig hånd med på rejsen.

Hvorfor det er effektivt

Fordi DU selv vil.

Fordi du ikke gider høre dig selv have de samme visionære tanker år efter år, men aldrig får ført nogen ud i livet.

Fordi det med kvinder kan være så pokkers kompliceret, dramafyldt, svært og smertefuldt.

Og når det lykkes så forbandet skønt, stærkt og nydelsesfyldt!  Det vil du opleve meget mere af – du vil ikke nøjes mere!

Og hvem kan du dele det med på et fordybet plan, hvor du kan udtrykke alle frustrationer, fejl og følelser, og samtidig bliver holdt oppe på dine visioner?

 

Hvorfor det er let at gå til Birgitte Gyrdinde

Fordi du bliver mødt af en kvinde, der har unik erfaring med at realisere egne drømme og hjælpe andre med at få deres realiseret. Jeg ønsler at møde dig – ja en rigtig mand – der går efter at kende sig selv til bunds. Der vil lære at få kærlighedslivet til at fungere – og at elskov kan være en total eksattisk nydelses, der binder dig og din kvinde sammen på et dybt plan.

Jeg bruger hele min personlighed, mit hjerte og krop i arbejdet med at DU får det fulde udbytte af dit liv. Jeg har gået meget af vejen, oplevet utroskab, været uden lyst til sex i flere år, bedraget min mand, følt håbløshed, været presset økonomisk, MEN har altid vidst at der var en vej videre:

At du ikke kan kontrollere hvad der sker rundt om dig, men at du er herre over hvordan du reagerer på det!

Du accepterer det du ikke kan gøre noget ved, handler på det du kan ændre
og får visdom til at se forskellen

Hvorfor du tør tænke tanken nu

Fordi vi er sammen om at  flyve højt og dykke dybt i alle dine bevidste og ubevidste længsler, lidenskaber og liderlighed. Det handler om at turde tænke tanken:

Hvad hvis jeg kunne elske mere en een kvinde på samme tid åbent og ærligt? Og dele min kvinde med andre mænd i respekt og medglæde?

Hvad hvis jeg kunne blive en total dansehaj?

Hvad hvis konen og jeg tager jorden rundt i et halvt år?

Hvad hvis mit drømmejob først dukker op når jeg har sagt mit skodjob op?

Hvad hvis jeg vil få forløst al den lukkede energi i mig med japansk bondage?

Hvad hvis egentlig jeg er en fantastisk innovatør og vil stor trives som selvstændig?